|

Seat Box Tubertini HEXA White

KODA: 82376

Za ceno nas kontaktirajte

Ni na zalogi

Model 2020! Novi tekmovalni stoli se poleg čudovitega izgleda ponašajo z ultra lahkim aluminijastim okvirjem ter nogami diametra 36mm, od katerih so sprednje štiri teleskopske. Vsaka noga ima pokrovček, pod katerim se nahaja puša z standardnim navojem, kar omogoča montažo različnih dodatkov direktno na nogo, medtem ko ima zadnja noga nameščeno držalo za dežnik.
Sama konstrukcija stola je bila zasnovana tako, da nudi popolno stabilnost, obenem pa ne vpliva pretirano na težo, kar jim je definitivno uspelo, saj stol resnično ni težak (glede na robusten izgled).
K sami stabilnosti stola pa pripomorejo na novo zasnovana stopala nog imenovana "hexa foot", ki so izdelana iz stisnjenega nerjavečega jekla, ki se prilagaja vsem vrstam tal, mokrim ter blatnim ali trdim ter spolzkim. Za nameček pa ima vsaka noga nameščene še dve luknji, ki jih s pomočjo klinov lahko dodatno stabiliziramo.
Moduli iz serije HX so bili ustvarjeni s pomočjo ekskluzivnega profila Tubertini, ki so lahki, v njih ne more prodreti voda, nameščene pa imajo natančne ter funkcionalne zaklepe, ki preprečujejo naključno odprtje predala. Modul ima tako predel za hrambo navez, ter dva predala z zaklepom na magnet. OK, tukaj bi lahko v osnovni paket dodali še vsaj en modul za dodatne predale, ampak jih lahko seveda dokupimo.
Stol še odlikuje prostorna podest, v katero je nameščen konektor za mrežo in pa ergonomsko oblikovan sedež, ki je bil zasnovan tako, da nudi odobje tudi po več urnem ribolovu. Priložen je še obložen nosilni pas, ki je na stol pritrjen na mestih, ki pri dvigu stola le tega uravnoteži, kar vpliva na enostaven transport.

Teža: 15.80kg
Dimenzije: 790x800
Barva: bela

  • Tubertini Tubertini

Kot potrditev, da se vnos podatkov v ta obrazec ne izvaja avtomatično, vnesite znake, ki jih vidite na sliki spodaj. Vse črke so prikazane v TISKANI obliki.

Nič
Nalaganje...